Groentesoep Challenge

Dit jaar komt Stichting Art Culture op zaterdag 3 oktober met ‘Groentesoep in Buiten’. Van 10 – 17 uur zijn op de 10 terrassen in het centrum van Almere Buiten afwisselend singer songwriters, goochelaars, een stand up comedian, gitaarspel en rap te bewonderen. En je kijkt je ogen uit bij de demonstraties van de (moderne) ambachten die ook bij ieder terras geven worden. Daarnaast zijn er twee indoor locaties waar poppenkast is en de winnaar van de groentesoep challenge zijn of haar kookkunsten vertoont.    

EN…. Doe mee aan de Groentesoep Challenge! Hoe? Neem op zaterdag 19 en 26 september tussen 14- 17 uur je lievelingssoep mee naar Hazel’s Kitchenin in Het Buitenhuis. Bijvoorbeeld een veganistische variant van oma’s groentesoep of een superlekkere Italiaanse groentesoep. Er vindt vervolgens een real live smaaktest plaats waarna een winnaar wordt gekozen. De winnaar mag dan op de ‘Groentesop in Buiten’ dag op zaterdag 3 oktober samen met chef-kok Raymond de winnende soep maken. Je gaat in een keuken op een podium met eigen ingrediënten je favoriete groentesoep maken. Het winnende recept komt ook nog eens een keer op de menukaart. Natuurlijk gebruik je groenten verkrijgbaar op de Buitenvaart.  

De groentesoep Challenge is gezamenlijk ontwikkeld door Stichting Art Culture, Growing Green Cities, Floriade Expo 2022 en de Gemeente Almere en wordt ondersteund door Hazel’s Kitchen.  

Ook wij houden ons in tijden van corona aan de regels. Per terras zijn tot 250 personen toegestaan en iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Bij de indoor locaties is registratie verplicht. Stichting Art culture is verheugd met het feit dat ‘Groentesoep in Buiten’ onder genoemde restricties door kan gaan. Laten wij met ons allen de regels naleven en er een prachtige dag van maken.  
 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!