Na een geslaagde kick-off van de vanaf heden maandelijks terugkomende high-concerten in Podium Poort in het Homeruskwartier in Almere Poort, volgen nu een heerlijke kerst-editie. Laat uw mond en oren strelen met het kerstconcert door professioneel en gepassioneerd duo Mark Kirkenier (piano/keyboard) en Caren Polderman (zang), met voorafgaand een heerlijke zoete en hartige high-tea.  
 
Deze editie staat helemaal in het teken van de kerst. Van swingende nummers waar u niet stil kunt blijven zitten, tot pareltjes om bij weg te zwijmelen en nummers om uit volle borst mee te zingen. Om iedereen, ook mensen met kleine portemonnee de kans te geven, hebben we ervoor gekozen de kosten heel laag te houden.  

Praktisch
Datum: Vrijdag 8 december 2023
Tijd: 10.30 uur tot 12.00 uur.
Inloop: 10.15 uur
Locatie: Podium Poort
Adres: Zeussingel 41, 1363TM, Almere Poort
Entree: €10,-

Ticketverkoop: Reserveer uw plaats door te mailen naar info@podiumpoort.nl en geef aan met hoeveel  personen u komt. Daarnaast is er ook ticketverkoop aan de deur. Let wel, er is beperkt plek, voor maximaal 45 bezoekers per concert.  

Grijp deze kans en gun anderen om deze kans te grijpen, door zoveel mogelijk vrienden, kennissen en familie mee te nemen en het zoveel mogelijk te delen met je netwerk.

 

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!