Kunst is leuk en Poppodium de Meester slaan handen ineen

Elke laatste donderdag van de van de maand zal de expositie ruimte van Kunst is Leuk tijdens koopavond omgebouwd worden tot pop-up podium. In samenwerking met poppodium de Meester is er een concept gewerkt waar muziek en beeldende kunst samenkomen.

Iedere laatste donderdag van de maand zal City Sounds plaats vinden. In het begin zal het alleen gestreamd worden, maar later zal dit samenvallen met de koopavonden van Almere Centrum. Dit alles staat in het kader van laagdrempelige kunst- en cultuurbeleving. De lokale artiesten worden geselecteerd op hun eigenzinnige karakter die zullen voelen als een echo van de stad Almere.  

De eerste editie van City Sounds zal op donderdag 25 maart afgetrapt worden door singer-songwriters Anouk en Sjoerd. Beide deden zij mee aan Kunstbende Flevoland en vielen op door hun eigen sound welke geheel past binnen het concept van City Sounds. Wegens de huidige corona-maatregelen is het niet toegestaan om publiek erbij te hebben. Daarom zal de eerste editie van City Sounds gestreamd worden via de social media kanalen van Kunst is Leuk en poppodium de Meester.

De samenwerking tussen de kunstexpositie en het Poppodium is ontstaan uit de behoefte om cultuur toegankelijk te maken. Door een laagdrempelige expositie in het leegstaande pand van Vapiano te plaatsen, geniet de kunstuitlating veel natuurlijke aandacht. Binnen de huidige corona-maatregelen mag een Kunst is Leuk tot vijf bezoekers per half uur verwelkomen.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!