Kunstcollectief

Kom op woensdag 21 december van 14:30 tot 18:00 uur naar het Kunstcollectief bij Café op 2

Kunstenaars en cultuurmakers weten als geen ander dat samenkomen en samenzijn belangrijk is om de creativiteit te (kunnen) laten stromen. Elkaar ontmoeten in een informele setting bevordert het delen van kennis op allerlei gebied. Niet alleen ervaring op het gebied van vakmanschap kan gedeeld worden, maar ook de te bewandelen wegen voor het vergaren van kennis, kunde en gelden. Al deze factoren zijn immers nodig om het kunstenaarschap goed uit te kunnen voeren. 

Wanneer je vooral in je eentje werkt aan je kunst is het goed én gezond om soms onder de mensen te zijn. En bovenal is het gezellig. En gezellig mag, sterker nog: moet!

Patrick Mezas van Cafe op 2 wil heel graag zijn eerdere initiatief tot een kunstenaarscollectief nieuw leven inblazen. Patrick zal dan ook tijdens Culturele Zaken ‘Kunstcollectief’ aangeven hoe hij dat vorm wil geven en waarom. Patrick is gelukkig zelf ook kunstenaar en weet dus waar hij het over heeft. 

Tevens komt er een gastspreker die het belang van kunstcollectieven zal toelichten en de aanwezigen zal meenemen in voorbeelden vanuit andere steden. 

Programma

14.30 – 15.00 inloop
15.00 – 15.15 woordje CFA 
15.15 – 15.30 Patrick Mezas van Cafe op 2: toelichting op kunstcollectief 
15.30 – 15.45 gastspreker
15.45 – 16.00 pauze
16.00 – 17.00 actief netwerkspel met de centrale vraag: hoe krijgen we een kunstcollectief van de grond?
17.00 – 18.00 netwerkborrel

Voor de netwerkborrel krijg je 3 consumptiebonnen van het Cultuurfonds Almere en er worden borrelhapjes geserveerd. Met de consumptiebonnen kun je bier van de tap, wijn, fris, koffie en thee halen.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!