LED herfst bekend

ALMERE - Pak de agenda er maar bij want de datum voor LED Herfst is bekend! Op zondag 5 november van 12:00 tot 20:00 uur is het weer tijd om samen te Luisteren, Eten en Doen bij StrandLAB Almere. Ervaar het werk van de getalenteerde StrandLAB residenten, geniet van een heerlijke maaltijd en neem deel aan de workshops en het gesprek.

Deze LED editie staat in het teken van de herinnering aan het strand nu en het strand in de toekomst. Hoe willen wij later het strand herinneren? Met onder andere werk van Eva van der Zand en Yaniv Schwartz, Theun Karelse, Zita Christie, een workshop i.s.m De Waag. Meer informatie over de workshops en de mogelijkheid om in te schrijven volgt zo spoedig mogelijk. Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten kun je het beste de socials van StrandLAB volgen.

De vorige editie, LED Zomer, op 15 september was een geslaagde dag. Het thema van deze LED zomereditie was strand- en eetcultuur. Zo konden bezoekers mee gaan op een wildplukwandeling en van de geplukte wilde planten thee zetten. In de avond werden verschillende vondsten bereid door chef-kok Jim Groot. Iris Veentjer onthulde haar wandtapijt, gemaakt met wol van Almeerse schapen en gekleurd met planten gevonden op het strand. Sanne van Balen liet haar werk ‘Meer’ voor de eerste keer zien, resident Theun Karelse stond gereed om het water in te duiken en alles over het leefgebied van de otter te vertellen, terwijl Zita Christie Pitoy de dag afsloot met een zine-workshop. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!