Corrosia Theater, Expo & Film is terug

Halverwege juni verwelkomt Corrosia weer bezoekers met wekelijkse arthouse films en hedendaagse kunst. De fonkelnieuwe solotentoonstelling Cracks of Deviancy van Valentina Gal opent op 17 juni en is van woensdag t/m zaterdag op reservering gratis te bezoeken. Vanaf vrijdag 19 juni vertoont Corrosia de hele zomer elke vrijdagavond arthouse films.  

Veilig naar de film in Almere Haven
Gezondheid en veiligheid staan voorop. De zaalcapaciteit en foyer zijn aangepast en de medewerkers van Corrosia doen er alles aan om ons gebouw een leuke en veilige plek te houden. Reservering is verplicht.  
Harig hyperrealisme in solotentoonstelling Valentina Gal  Kunstenaar Valentina Gal brengt de wondere werelden van hondenshows, wellnesscentra en furry fandom samen in solotentoonstelling Cracks of Deviancy . Vervreemdende installaties tonen een sensuele hyperrealiteit. Gal combineert video met sculpturen, kunstbont, beddengoed, licht, geur en audio en verleidt zo alle zintuigen in een totaalervaring.  

Corrosia zoekt Almeerse gastcuratoren
Voor het zevende jaar op rij steunt Corrosia beginnende kunstenaars met een graduationshow. Volgens het democratisch tentoonstellingsmodel zullen zes Almeerse curatoren-voor-een-dag, onder leiding van burgemeester Franc Weerwind en curator Fleurie Kloostra, een tentoonstelling samenstellen. Omdat we dit jaar niet op pad kunnen om werk te scouten op de academies, vraagt Corrosia kustacademie studenten uit het hele land om hun werk in te zenden. Geïnteresseerde Almeerders kunnen mailen naar graduationshow@corrosia.nl . 

Info
Cracks of Deviancy is op reservering gratis te bezoeken op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag is de expositie geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Meer informatie over hoe te reserveren voor een bezoek aan onze expo is te vinden op onze website. Vanaf 19 juni wordt er elke vrijdagavond om 20.00 uur een film vertoond. Voor meer informatie over de kaartverkoop en het actuele filmprogramma, bezoek onze website. Op onze website is ook meer informatie te vinden over onze maatregelen voor een prettig bezoek. Kom goed voorbereid naar Corrosia, dan zorgen wij voor een warm welkom op afstand. 
 
Meer informatie via www.corrosia.nl of volg ons via Facebook of Instagram.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!