Nieuw Almeers trio H³O speelt het wonderschone hoorntrio van Brahms

Het hoorntrio van Brahms, dat hoor je niet vaak! Gerhart Drijvers (hoorn), Noortje Braat (viool) en Ernst Paul Fuchs (vleugel) brengen dit schitterende stuk op zaterdag 4 november in de Goede Rede. Vorig jaar speelden deze drie Almeerse musici dit werk in 't Klankbord in Almere, als onderdeel van de concertserie Couleur Locale, georganiseerd door Goede Rede Concerten. Sindsdien hebben zij elkaar als trio gevonden en breiden hun programma nu avondvullend uit.

Naast het Hoorntrio van Brahms laat H³O het publiek genieten van de Serenade op.73 van Robert Kahn. Een charmante, lyrische compositie waarin duidelijk de invloed van de Duitse romantische muziektraditie is te horen. En als kers op de taart brengt het trio een gloednieuwe compositie van de Almeerse componist Egon Kracht. Dit werk, met onder meer invloeden uit de blues, is speciaal voor deze musici geschreven en beleeft op deze avond zijn première!

Over hoorntrio H³O

Pianist Ernst Paul Fuchs is behalve solist ook een veelgevraagd begeleider van opera, film, koor e.a. Daarnaast is hij docent bij het Cultuurbedrijf in de Noordoostpolder.

Toen Gerhart Drijvers als veertienjarige een prijs in de wacht sleepte tijdens een hoornconcours in Trenton (Amerika), besloot hij van muziek zijn beroep te gaan maken. Eenmaal professioneel hoornist ontwikkelde hij zich verder tot dirigent, docent en arrangeur.

Noortje Braat is violiste, zangeres en theatermaker. Vele muziekstijlen zijn haar eigen en zo speelt zij de ene keer een concert, de andere keer een voorstelling en alles daartussenin. Gerhart en Noortje maken ook beiden deel uit van het recent opgerichte FlevoEnsemble.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Goede Rede Concerten of door te bellen met 06 – 801 40 467

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!