Nieuwjaarsconcert door Operakoor Almere & Gooise Operette

Dat Opera en Operette naadloos in elkaar over kunnen lopen, laat Operakoor Almere graag horen op 19 en 26 januari a.s. wanneer zij samen met de Gooise Operette een Nieuwjaarsconcert ten gehore brengt.

Een gezamenlijk concert móest er een keer van komen, want beide gezelschappen hebben dezelfde dirigent,  dezelfde pianist en sommige leden zingen in beide koren. De twee gezelschappen gaan zelfs in april met dit concertprogramma met elkaar op concertreis naar Bremen. Het belooft een fraaie melodische middag te worden, waarin beide koren apart, maar uiteraard ook gezamenlijk  met zo’n 70 zangers  van zich laten horen in o.a. de Triomfmars uit Aida van Verdi , een medley uit de Parelvissers van Bizet en Die Fledermaus van Strauss.

Het concert op 19 januari start om 14.30 uur in ’t Klankbord, Pianoweg 117,  Almere Muziekwijk. Kaarten à €15,00 incl. consumptie zijn te bestellen via operakooralmere@hotmail.nl of 06-53761942. Mocht deze datum niet schikken, dan wordt het concert op 26 januari om 14.30 uur herhaald in de Wilhelminakerk te Bussum.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!