Openlucht bios op de markt

De hele maand juli is er volop gestemd door Almeerders en Corrosia Theater, Expo & Film is blij met de winnaar. De film die met grote afstand tot de andere films de stemming heeft gewonnen is ‘The Worst Person in the World’.

Dit komische drama van Joachim Trier, waarin we in 12 hoofdstukken meegenomen worden in het onstuimige liefdesleven van de dertiger Julie (Renate Reinsve), wordt op zaterdag 27 augustus vertoond op de Markt in Haven.

De film wordt misschien een feest der herkenning voor 30-plussers, want als Julie deze magische leeftijd bereikt, heeft ze het gevoel dat haar leven stilstaat. Iedereen om haar heen krijgt kinderen, heeft een steady relatie en is gewoon gelukkig. Maar bij Julie begint het te knagen. De relatie die ze met de oudere striptekenaar Aksel heeft is weliswaar stabiel, maar de vonken springen er niet meer af. Daarom vraagt Julie zich af of dit alles is wat het leven te bieden heeft. Als ze de jongere en knappe Eivind ontmoet, gooit Julie het over een andere boeg in de hoop antwoorden te vinden op al haar vragen over de liefde, haar carrière en het leven. The Guardian gaf de film vijf sterren en noemt hem een ‘instant classic’.

Deze nagelnieuwe klassieker is op zaterdag 27 augustus gratis te zien op de Markt in Haven. Aanvangstijd 20.30 uur. Natuurlijk zorgen wij voor een paar strobalen, maar als je echt lekker wilt zitten neem je je eigen stoeltje mee. Het feest wordt helemaal compleet met een gevulde picknick mand! Die kun je natuurlijk zelf meenemen, maar Corrosia Café heeft een uitgebreid snack pakket in de aanbieding

De zon gaat op 27 augustus om 20.38 uur onder in Haven. Dan zitten wij helemaal klaar voor een lekkere lange, hopelijk zwoele, filmavond op de Markt!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!