Over de geur van vers brood en de schaal van de dingen

Via taal en lichaam, fantasie en beweging, vogel en mens, probeert Radio Sancha samen met het publiek in de verre toekomst te kijken. Niet om na te denken over wat we hebben vernietigd, maar om te zien wat zal ontstaan, evolueren en overleven als wij er allang niet meer zijn.

Een performance over bang zijn voor de toekomst, of misschien juist helemaal niet. Over leren vliegen en vogels die nog niet bestaan. Over de drang een eindpunt te zijn. En de realisatie dat dat niet zo is. Over de magie van de verbeelding en de angst om het fout te hebben.

Kom naar de voorstelling
Op woensdag 13 juli om 16.00 uur en op donderdag 14 juli om 20.00 uur speelt Radio Sancha de voorstelling ‘Over de geur van vers brood en de schaal van de dingen’.

Over Radio Sancha
Radio Sancha bestaat uit circusartiest Camille Paycha en kunstenaar Noortje Sanders. Vijf jaar geleden hebben zij elkaar ontmoet en zijn ze gaan experimenteren met mixed media en acrobatische beweging. In januari 2019 is Radio Sancha geboren uit de gedeelde motivatie om te onderzoeken wat het betekent werk te maken in een posthumanistische toekomst en te pingpongen met speculatieve tijdlijnen.

Locatie: Atelier StrandLAB, IJmeerdijk 1b Almere
Prijs: € 3,50
Tickets bestel je via strandlab-almere.nl

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!