Piano Day Duo-concert door concertpianist Mkhitar Ghazaryan en pianist & componist Mark Kirkenier

Op zondag 26 maart 2023 van 11.00 uur tot 12.00 uur wordt in Podium Poort een duo-concert georganiseerd in het teken van Pianoday. De 88e dag van het jaar, gelijkstaand aan de 88 toetsen van de piano.

Concertpianist Mkhitar Ghazaryan, had onlangs nog een uitverkochte zaal in het concertgebouw te Amsterdam en pianist & componist Mark Kirkenier, die dit jaar zijn 3e CD gaat uitbrengen, slaan de handen in één en verzorgen een spetterend duo-concert in Podium Poort in Almere.
Mkhitar zal Piano Sonata no. 3 in C major, Op. 2 no. 3 (first and second movement) van Beethoven en Masquerade Suite Waltz van Aram Chatsjatoerjan spelen. Mark zal eigen composities laten horen van zijn nieuwe, nog uit te komen 3e CD en van zijn eerste twee CD's. Mark kenmerkt zich met een eigen stijl, met invloeden uit de filmmuziek, neo-klassiek, lichte jazz en easy listening. Zijn muziek spreekt verder waar woorden stoppen.
Dit alles vindt plaats in de nieuwe, intieme concertzaal "Podium Poort" Zeussingel 41 in Almere Poort. Deze locatie biedt plek aan 45 man publiek. 

Praktische gegevens:
Datum: 26 maart 2023
Tijd: 11.00 tot 12.00 uur, 10.30 uur inloop
Locatie: Podium Poort
Adres: Zeussingel 41, Almere Poort
Entree: €15,- inclusief koffie, thee en wat lekkers

In verband met het beperkt aantal plaatsen, is reserveren vooraf wenselijk. Kaarten zijn aan de deur te koop. Dit kan door een mail te sturen naar info@podiumpoort.nl

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!