Repetities zomervoorstelling 'Desperado' in volle gang

De repetities voor de zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia zijn in volle gang. Suburbia speelt ‘Desperado’, geschreven door Kas & De Wolf, van 3 juni tot en met 11 juli 2021 in de buitenlucht op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Vanwege het tempo van de versoepelingen is de verwachting dat de voorstelling volgens planning gespeeld kan worden, voor een zeer beperkt aantal bezoekers.

De zomervoorstellingen van Theatergroep Suburbia op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere zijn na zestien jaar uitgegroeid tot een ware Almeerse traditie. Met pijn, vanwege de coronapandemie, moest vorig jaar de zomervoorstelling van Suburbia worden geannuleerd. Maar nu is het dan zover. Suburbia gaat deze zomer, volledig corona proof, het lang verwachte ‘Desperado’ spelen. De repetities zijn in volle gang.

Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun clubhonk. Harry, Leo, Robin en Bert verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan. Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekortgedaan. Op hun werk en door hun  vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.

‘Desperado’ is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig, geschreven door Ton Kas (tv show ‘Promenade’) en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf. 

Vanwege het tempo van de aangekondigde versoepelingen is de verwachting dat de eerste voorstelling van ‘Desperado’ volgens planning op 3 juni gespeeld kan worden. De voorstelling is te zien tot en met 11 juli op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. De première is 10 juni. Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Tekst: Ton Kas en Willem de Wolf, regie: Albert Lubbers, spel: Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra, decor- en lichtontwerp en techniek: Neal Groot, kostuumontwerp: Dorien de Jonge.

‘Desperado’ is te zien van 3 juni tot en met 11 juli 2021. De première is donderdag 10  juni. Speeldagen zijn van woensdag tot en met zondag. Kaarten vanaf € 27,00. Vanwege de coronamaatregelen zijn aanpassingen wellicht noodzakelijk. Meer informatie over de voorstelling en kaartverkoop via www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!