ROBOT (coronaproof) volledig uitverkocht

Vis à Vis opende op 12 augustus jongstleden weer de poorten voor publiek, die op 1,5 meter afstand de coronaproof versie van ROBOT konden bijwonen. Nog geen week na de seizoensopening, zijn de resterende voorstellingen tot en met eind september, volledig uitverkocht.

De voorstelling die afgelopen zaterdag haar seizoensopening beleefde en een toekomstbeeld schetst van een gerobotiseerde maatschappij, blijkt juist in de coronatijd verrassend actueel. De hoestende buurman is opeens op een andere manier verdacht. De afstandelijke begroetingen, begrijpelijk. De schoonmaakrobot wordt een desinfectie apparaat. 

"We zien dat mensen ondanks de corona-tijd behoefte hebben om uit te gaan. Wellicht helpt mee dat de voorstelling in de openlucht is. We zijn zelf verrast hoe snel de kaarten zijn verkocht. We hadden graag meer publiek willen ontvangen, maar dit is wat we op dit moment binnen de veiligheidsregels kunnen doen. We hebben alleen nog plaatsen voor het coronaproof 5-gangen diner.” Aldus Mascha Selhorst, hoofd commerciële zaken.  

De veiligheid werd goed onderzocht, middels een publieksenquête. Het publiek gaf aan zich 100% veilig te voelen: 

"Complimenten voor hoe jullie in corona tijd toch een oplossing hebben gevonden om ons een onvergetelijke avond te bezorgen!"

"Geweldig georganiseerd met alle Corona-beperkingen. En zelfs nog verwerkt in de voorstelling. Hulde!"

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!