Schrijvers on Stage met Simone van der Vlugt

In de talkshow Schrijvers on Stage ontvangt gastheer en presentator Oscar Kocken op woensdag 29 januari de bestsellerauteur Simone van der Vlugt. Schrijvers on Stage wordt georganiseerd in samenwerking met literair genootschap Eindig Laagland en vindt plaats in bibliotheek Stad. De aanvang van deze avond is 19.45 uur. Kaarten kosten € 7,-voor bibliotheekleden en € 9,-voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek.

Over Simone van der Vlugt
Bestsellerauteur Simone van der Vlugt schrijft al sinds 1995. Kinder- en jeugdboeken, historische young adults, non-fictie, thrillers en historische romans voor volwassenen. Een breed, omvangrijk en veelbekroond oeuvre. Onlangs verscheen haar historische roman Schilderslief, het waargebeurde verhaal van Geertje Dircx, de derde vrouw in Rembrandts leven. Na acht jaar zet hij haar aan de kant voor het knappe dienstmeisje Hendrickje Stoffels. De gekwetste Geertje verzet zich hevig om te overleven, maar een simpele vrouw die strijd voert tegen een gezaghebbend man als Rembrandt?

Schilderslief laat een andere kant van Rembrandt zien. Een niet zo fraaie kant van een van onze meest toonaangevende kunstschilders.

Noteer vast in de agenda
Donderdag 27 februari in Zwarte schuur leidt Oek de Jong ons door het roerige leven van de in Zeeland opgegroeide Maris Coppoolse.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!