Schuif aan! kerstbomen versieren met KleurInCultuur

Zaterdag 7 december staat de CityLounge van KAF helemaal in het teken van het versieren van de kerstbomen. Het event wordt om 13:30 geopend door kinderkoor ‘Alles Kids’, waarna kinderen bij vier verschillende workshops een stoeltje voor in de boom kunnen maken. KleurInCultuur organiseert drie verschillende workshops, waarbij kinderen onder andere aan de slag gaan met karton, verf en stof.

KAF verzorgt een workshop waarbij kinderen een stoeltje van LEGO kunnen maken. Om 15:00 worden alle zelfgemaakte stoeltjes - inclusief de stoeltjes die al eerder in de verschillende ARTlabs van  KleurInCultuur zijn gemaakt – in de kerstbomen opgehangen.

De kerstbomen worden daarna officieel onthuld door Odette Breijinck (KAF) en Biza Shalmashi (KleurInCultuur). Na afloop kan iedereen onder het genot van een kop warme chocolademelk gezellig meezingen met de kerstliedjes van Gerard Poot.  

 KleurInCultuur wil samen met KAF kinderen op een creatieve manier laten nadenken over het thema ‘eenzaamheid’. De symboliek achter de zelfgemaakte stoeltjes is dan ook belangrijk; niemand zou zich alleen mogen voelen, en al helemaal niet tijdens kerst. De versierde kerstbomen zullen tot begin 2020 in de CityLounge van KAF te bewonderen zijn. 

Programma: Kerstbomen versieren op zaterdag 7 december 2019 in KAF
13:00 Inloop CityLounge KAF
13:30 Opening event door CKV kinderkoor ‘Alles Kids’ o.l.v. Sylvia Schalken
13:45 Starten met maken van een stoeltje, keuze uit 4 verschillende workshops
15:00 Kerstbomen versieren met gemaakte stoeltjes + onthulling kerstbomen door Odette Breijinck (KAF) en Biza Shalmashi (KLEURinCULTUUR)
15:15 Kerstliedjes meezingen met Gerard Poot onder het genot van een kop warme chocolademelk
16:00 Einde event
Het event en de workshops zijn gratis toegankelijk. Er worden foto’s gemaakt.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!