STUDIO BONTEHOND: een theatrale bewerking van echte frustraties en absurdistisch genoeg gebaseerd op waargebeurde feiten

BonteHond lanceert op YouTube een videokanaal waarin onderwerpen worden aangekaart waar wij als jeugdtheatergezelschap dagelijks mee te maken krijgen, zoals populisme, kinderamusement, nieuwe technologie, onderwijs, discriminatie en de angst voor kunst. Zo zetten wij onze verontwaardiging om in korte filmpjes waarin we met veel plezier de draak steken met de moderne vertrutting. Vanaf nu online te bekijken.

Hoe zorg je als theatergezelschap ervoor dat je niet met beroemde kabouters of andere BN’ers hoeft te werken om de zalen te vullen? Simpel: Je maakt je eigen acteurs beroemd en geeft tegelijkertijd hun theaterpersonages een tweede leven op het scherm.  

Over je hoofd boven water proberen te houden in angstige tijden en over houvast zoeken in kortzichtigheid. Je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt wel ergens echt. Verwacht geen herkenbare dijenkletsers, eerder vervreemding, absurdisme en omkering.  

STUDIO BONTEHOND is een op hol geslagen videokanaal in de traditie van Monty Python, Little Britain en Toren C, maar dan gemaakt met Almere als decor en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.  
 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!