Theatergroep SubSub houdt voor het eerst een Open Avond voor jongeren

ALMERE – Theatergroep SubSub houdt op 6 juli 2023 van 19.00 tot 21.30 uur voor het eerst een Open Avond. De reden hiervan is dat jongeren dan kennis kunnen maken met de theatergroep, nog voordat ze auditie komen doen voor het nieuwe seizoen. Meedoen met de Open Avond is kosteloos en aanmelden kan via: subsub.nl/open-avond

De Open Avond
De Open Avond is een nieuw onderdeel bij Theatergroep SubSub, op deze avond maak je kennis met de mensen die bij de Theatergroep werken, ontmoet je oud-spelers en hoor je hoe zij het hebben gehad bij ons én krijg je een workshop. Daarnaast leer je natuurlijk ook leeftijdsgenoten kennen met dezelfde interesse. Aanmelden kan via: subsub.nl/open-avond

Praktisch:
Wanneer? Donderdag 6 juli van 19.00 tot 21.30 uur
Waar? De Voetnoot Almere, Stadhuisplein 2
Kosten? Gratis!

Audities in september
Op donderdag 21 en 28 september vinden de audities plaats voor seizoen 2023-2024. De jongeren tussen de 15 en 25 jaar doen auditie voor twee onderdelen bij Theatergroep SubSub. De voorstelling die zij in 2024 spelen én voor het makersproject SubSubMakers.

Voorstelling
In 2024 spelen we een teksttheatervoorstelling. Deze voorstelling wordt 15 tot 20 keer gespeeld en wordt geregisseerd door Esther Bolte. De repetities voor deze voorstelling starten in oktober 2023 en vinden op de donderdagavond plaats.

SubSubMakers
Elk jaar is er ook een makersproject SubSubMakers, dit traject mondt uit in een montagevoorstelling. De acteurs die hieraan meedoen ontwikkelen hun makersskills onder begeleiding van professionals. Daarnaast bezoeken ze repetities van andere Almeerse gezelschappen. De repetities voor SubSubMakers starten in oktober 2023 en vinden plaats op de dinsdagavond.

Over Theatergroep SubSub
Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!