Uitfestival Almere biedt podium aan Almeerse cultuurmakers

Almere, 13 maart 2024 - In september staat Almere weer in het teken van het Uitfestival. In de drie stadsdelen Almere Buiten, Almere Haven en Almere Centrum bruist het twee weekenden van de kunst en cultuur. Op 21 september vormen Almere Haven en Almere Buiten het decor van diverse culturele activiteiten en op 28 en 29 september kunnen cultuurliefhebbers terecht in Almere Centrum. Het publiek kan genieten van zowel gratis als betaalde theater-, muziek- en kunstvoorstellingen en er is informatie over het cultuuraanbod in Almere. De organisatie heeft nog plek voor meer culturele instellingen en cultuurmakers, die een bijdrage willen leveren aan het uitgebreide en afwisselende programma. 

Tijdens het Uitfestival laat de cultuursector van Almere zien wat er allemaal aan cultuur te zien en te beleven is in de stad. Om een divers en kwalitatief goed aanbod te kunnen tonen, is de organisatie op zoek naar culturele instanties en organisaties die een bijdrage willen leveren. Naast gevestigde culturele organisaties worden ook kleinere initiatieven en amateurverenigingen opgeroepen zich aan te melden. Er is plek voor cabaret, film, muziek, (straat)theater, dans, exposities en nog veel meer. Alle Almeerse culturele organisaties en cultuurmakers die onderdeel willen zijn van het programma kunnen zich tot 31 mei 2024 aanmelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan-Melle Liscaljet, directeur van Cultuurfonds Almere, via janmelle@cultuurfondsalmere.nl

Uitfestival Almere is een samenwerking van Cultuurfonds Almere, Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere, Almere Haven en Buiten, Rey Organiseert en Almere City Marketing.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!