Vier de kerst met The Dashboard Danglers in Poppodium de Meester

Eerder dit jaar scoorde de Dashboard Danglers een radio hit met 'Simple as That'. Nu gaan ze de koude dagen in met een eigen kerst nummer. Speciaal om die reden komen ze een exclusieve kerst show spelen in Poppodium de Meester. Op 19 december kan 30 man terecht in de grote zaal van De Meester. Kenmerkend aan deze 'corona-proof concerten' is dat het publiek een vaste plek krijgt toegewezen. Toch blijkt vooral de intieme setting het meest indruk te maken op bezoekers. 

The Dashboard Danglers hebben een eigen nieuwe kerstsong geschreven "Ding-dong (Xmas bells are danglin')". In een speciale kerstshow wordt hun eigen werk afgewisseld met bekende passende (Kerst) songs. Zo passeren o.a. kerst duetten van Kenny Rogers, Dolly Parton, Chis Rea, Dana, Elvis en The Dashboard Danglers zelf! 

Zanger en bassist Jaco van der Steen slaat samen met zijn gloednieuwe band 'The Dashboard Danglers' een nieuwe weg in. Na 14 succesvolle jaren bij de Dutch Eagles, is het tijd om eigen werk uit te brengen, in samenwerking met Boudewijn de Groot. Na het door Buma  Awards genomineerde meest succesvolle popalbum 'Even weg', wat Jaco produceerde en componeerde samen met Boudewijn, gingen zij verder met muziek voor The Dashboard Danglers: een 5 koppige band, met rasmuzikanten Léon Klaasse (drums/ vocals), Martin Bakker, (bas/vocals) Marcel de Groot (gitaar/ vocals), Rebecca Bakker (vocals)  en Jaco van der Steen (vocals/gitaar). Country en Americana van de Dutch Westcoast. 

Tickets voor deze show zijn te koop via de website van De Meester. Deze tickets worden bij voorkeur verkocht per twee. Zo kan de zaal garanderen dat u niet alleen komt te zitten, maar naast een bekende. Uiteraard kan er altijd gemaild worden voor vragen naar info@demeesteralmere.nl 
 
 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!