Vintagemarkt "Afdankertjes"

Op zondag 5 februari is er een wel heel speciale editie van vintagemarkt ‘Afdankertjes’. Die dag staat aan de vooravond van de ‘week van de circulaire economie’ beginnend op maandag 6 februari. Een hele mond vol en bij de vintagemarkt betekent dat heel veel leuke activiteiten.

PRICE, het Praktijk- & Innovatiecentrum voor de Circulaire Economie is aanwezig met een gezellig, ouderwets potje ‘draai aan het rad’ en daagt je uit zo circulair mogelijk te zijn.
POINTS MADE geeft om 13:00 uur een spetterende modeshow en de expo “RENEW” is de hele dag te zien. 

En met als klap op de vuurpijl vieren wij het 12-jarig jubileum van Second Heaven, onze vaste partner bij vintagemarkt ‘Afdankertjes’. Eigenaresse, Liedeke, stelt een goodiebag beschikbaar voor haar kopende klanten. Er zijn rond de 50 goodiebags beschikbaar op = op. 

Er zullen een aantal ateliers van de Cultuurdome open zijn. Ook daar kun je naar binnen wandelen en lekker rondsnuffelen. En de expositie Cultuurdome, Almeerse kunstenaars, is weer van start gegaan.
Wat een feestelijkheden en genoeg te doen. 

Voel je zondag 5 februari van 11:00 t/m 17:00 uur welkom bij vintagemarkt ‘Afdankertjes’, Cultuurdome Middachtenlaan 21. Oude Woondome bij Doemere. 
Wil je als deelnemer je spullen komen verkopen? Voor de spelregels of directe aanmelding kun je een mailtje sturen naar chantal@vanderwal-projectmanagement.nl

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!