We gaan weer open! FF Eruit met Jörgen Raymann

Speciaal voor Almere en voor Kunstlinie Almere Flevoland maakt Almeerder Jörgen Raymann de corona-proof voorstelling FF Eruit. Met Tante Es reflecteert hij op geheel eigen wijze op de lockdown, boa’s, mondkapjes en het gedrag van de medemens. Geniet op woensdag 1 juli (20.15 uur) in een intieme setting, gezeten aan een tafeltje óp het grote toneel van deze speciale voorstelling. Bijzonder én exclusief. Er zijn maar 100 kaarten beschikbaar! Kaartverkoop is nu gestart!

Over FF Eruit
Raymann moet na de redelijk slimme lockdown, intelligent is een groot woord, ff eruit. Zijn frustraties over de ophokplicht, de mondkapjes, boa's en het "virus" moeten ff eruit! Net als zijn verontwaardiging over medelanders die ff eruit moesten. Wie ook ff eruit kwam tijdens de crisis was Tante Es. Ze noemt zichzelf de ultieme kwarantène-maatregel en verheugd zich op een terugkeer naar het normale zodat zij door kan genieten van haar pensioen.  Ze praat met mensen uit het publiek en local heroes over hoop en de toekomst. Een optreden van de talentvolle Jahlisa maakt de avond compleet met muziek van Ulrich de Jesus.

Zaalopstelling
Tijdens de voorstelling FF Eruit blijven de stoelen in de zaal leeg: je neemt plaats óp het toneel in de Grote Zaal. Zo geven wij op bijzondere manier invulling aan de richtlijnen van de overheid en RIVM én creëren wij  tegelijkertijd een fijne theaterbeleving voor jou. Uiterlijk twee dagen voor de voorstelling ontvang je een servicemail met je eigen tafelnummer en met meer informatie over jouw bezoek aan deze exclusieve voorstelling in bijzondere tijden.

Er zijn maar 100 kaarten beschikbaar! Beslis dus snel, maar lees eerst even onze aangepaste huisregels
>> Bestel hier je kaarten <<

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!