WORD LID VAN KUNSTLINIE KLIMAAT COMMUNITY!

Kunstlinie Almere Flevoland richt rondom de nieuwe tentoonstelling Hoogtij(d), over de gevolgen van de stijgende zeespiegel met werk van Kadir van Lohuizen, een ‘Kunstlinie Klimaat Community’ (KKC) op. Kun jij inmiddels ook geen chocola meer maken van de stroom aan informatie: bestaat de crisis überhaupt wel? Wordt klimaatverandering door ons veroorzaakt? Welke verantwoordelijkheid hebben wij hierin? Wat kunnen/moeten wij doen om dit te veranderen? Zou je graag meer grip op dit onderwerp willen krijgen en je eigen klimaatkoers willen uitstippelen? Kunstlinie Almere Flevoland zoekt acht enthousiaste Almeerders die een persoonlijk klimaatplan willen opstellen. Achtergrond, leeftijd of opleiding zijn onbelangrijk. Wel zoekt Kunstlinie mensen met verschillende klimaat-geluiden: van klimaatstrijder tot klimaatverandering=onzin-aanhanger.

5 redenen om deel te nemen aan de KKC

  1. Je krijgt naast een persoonlijke rondleiding door de tentoonstelling Hoogtij(d) acht gevarieerde sessies door kenners/ondernemers/wetenschappers waarin we je kennis over dit complexe onderwerp bijspijkeren. De data en tijden zijn terug te vinden op www.kaf.nl
  2. Je krijgt (klimaat)informatie op maat. Geen abstracte lezingen dus, maar interactieve bijeenkomsten die relevant zijn voor jouw dagelijks leven.
  3. Vooraanstaand socioloog, schrijver en klimaat-expert Ruben Jacobs coacht het hele proces en helpt je met het beantwoorden van je persoonlijke klimaatvragen.
  4. Je ontmoet stadsgenoten die je mogelijk anders niet was tegengekomen en gaat deze reis samen met elkaar maken.
  5. Uiteindelijk stel je met de hulp van de groep en de coach je eigen klimaatplan op, die je (indien nodig) kunt toepassen om verbeteringen aan te brengen in je dagelijks leven.

 Wat vraagt Kunstlinie van jou?
 

Naast tijd en inzet een grote dosis enthousiasme. Het idee van de KKC is dat we niet alleen elkaar helpen met het bepalen van een koers in de klimaatcrisis, maar ook dat we hiermee anderen inspireren zich ook in de materie te verdiepen en hun eigen klimaatplan op te stellen. We hopen dus dat je anderen met je enthousiasme wilt aansteken. Net als het klimaatplan op de manier die bij jou past; of dat nu op de thee bij je moeder, op social media, in de rij bij de groenteboer of in de kappersstoel is. Is dit iets voor jou? https://kaf.nl/expo/kunstlinie-klimaat-community/

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!