Zeister muziekdagen in Almere met jonge talenten

Op 21 augustus doen De Zeister Muziekdagen ook Almere weer aan! Jonge muzikale talenten spelen op maandagavond 21 augustus bij Goede Rede Concerten, als onderdeel van een serie concerten waarbij jonge talenten podiumervaring op doen op locaties in de regio. 

Op 12 augustus barsten de Zeister Muziekdagen weer los: tot en met 26 augustus vindt het internationale kamermuziekfestival plaats in Zeist en omgeving. Wereldberoemde ensembles maken hun opwachting naast aanstormend talent. Onderdeel van het festival zijn de masterclasses en concerten voor jong talent. Er zijn masterclasses voor ensembles van studenten en afgestudeerden van muziekacademies uit de hele wereld. Zij worden intensief gecoacht door internationaal gerenommeerde musici. 

Belangrijk onderdeel van de masterclasses zijn de Jong Talent Concerten, een serie optredens op locaties in de regio door de jonge talenten uit de hele wereld om zo meer podiumervaring op te doen. Na een week intensieve masterclasses te hebben gevolgd en te hebben gestudeerd, gaan de jonge musici in de tweede week van het festival op tournee naar Zaltbommel, Almere, Amerongen en Zeist. Op maandag 21 augustus spelen zij in Goede Rede.

Meer info en kaartverkoop!

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!