De agenda van Uit in Almere bevat een verzameling van de leukste culturele uitjes in Almere. Bekijk een overzicht met de leukste films, theatervoorstellingen, muzikale evenementen, lezingen en veel meer. De agenda staat boordevol tips om iets leuks te gaan doen. Ideeën voor elk moment en elk gezelschap. Ontdek verrassende evenementen, activiteiten en uitjes in Almere. Kijk in de uitagenda, blader door de categorieën of zoek per datum.

Wat is er vandaag te doen in Almere?

Cultuurreporters ontdekken cultuur in Almere

'Theaterspektakel ROBOT'

►Sven & Daniël ontdekken samen cultuur in Almere. Deze keer zijn ze bij de voorstelling ROBOT van Theatergezelschap Vis à Vis. Ze krijgen een exclusief kijkje achter de schermen, spreken een van de spelers en bekijken de spectaculaire voorstelling. Benieuwd? ►►Bekijk de video en ontdek meer! 

Theatergezelschap Vis à Vis speelt iedere zomer een spectaculaire theatervoorstelling waarbij de attributen je om de oren vliegen. Aankomende zomer kun je ROBOT nogmaals verwachten in de theaterarena aan het Almeerderstrand.

'De nacht, de moeder van de dag'

Theatergroep Suburbia speelt iedere zomer een theatervoorstelling in de buitenlucht op stadslandgoed de Kemphaan. Deze zomer speelde de groep de Zweedse klassieker 'De nacht, de moeder van de dag' met topacteurs als Minne Koole, Jord Knotter, Marie-christine de Both en Wouter van Lierde. 

►Sven & Daniël ontdekken cultuur in Almere en gaan voor de eerste keer naar de voorstelling van Theatergroep Suburbia. 

Good to know ►►Deze zomer speelt Suburbia weer een zomervoorstelling op Stadslandgoed de Kemphaan met vooraf driegangendiner.

►8 voorstellingen die je niet mag missen dit seizoen!

Welke hardlopers mag je komend seizoen absoluut niet msisen? Zet ze alvast in je agenda en scoor vast de tickets!

►Lees verder...

►Almeerse Kamp Seedorf goed worldwide

Met kunstwerken in Almere, Amsterdam, Lissabon en zelf Chicago kun je wel zeggen dat Almere te klein is geworden voor streetartcollective Kamp Seedorf. 

►Lees verder...

►Ontdek de Almeerse architectuur

Almere is pas 40 jaar jong. En dat zie je! Verwacht geen middeleeuwse grachten, maar architectonische highlights! 

►Lees verder...

Nog meer tips

Niet gevonden naar waar je op zoek bent? Zoek verder op de volgende categorieën:

De tofste culturele agenda tips ontvangen?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de UITtips in Almere

* verplicht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.