De nieuwe bibliotheek | Almere

De bibliotheek als warenhuis, compleet met displaymeubelen, een bijzondere inrichting, studieruimtes en werkplekken, een nieuwscafé, een theater- en filmzaal én een bijpassende collectie. Dat allemaal in een architectonisch bijzonder gebouw, ontworpen door Meijer & van Schooten.

De traditionele bibliotheek heeft plaatsgemaakt voor een bijzondere inrichting waarin de collectie volgens de interessegebieden van klanten bij elkaar geplaatst is. De sfeer, presentatie en inhoud van de ‘winkels’ verleidt je om meer en andere boeken mee te nemen. Met aantrekkelijke en bijzondere evenementen, films, cursussen en workshops en een heuse escaperoom, halen we mensen over om nog vaker naar de bibliotheek te komen.

De nieuwe bibliotheek in Stad is een gebouw dat je graag bezoekt, the place to be. Waar de nieuwste technieken worden toegepast en dat in het centrum van het nieuwe stadshart ligt; op de plek waar in de middeleeuwen de kerk zou hebben gestaan ... Een bibliotheek met internationale uitstraling. Naast de nieuwe bibliotheek in Stad zijn er nog drie bibliotheken in Almere te vinden: in Haven, Buiten en in Poort. Alle drie hebben ze hun eigen bijzondere uitstraling en inrichting.

www.denieuwebibliotheek.nl

Ontdek ook de andere partners

Check ze hier!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!