Doe mee met deze winactie en maak kans op tickets voor: ROUWKOST, een voorstelling over verlies, rouw, dood, identiteit en verbinding.

In de nieuwste voorstelling ROUWKOST word je meegenomen in het rouwproces van twee jongeren, Mitch en Aisha, broer en zus, die hun moeder verliezen en daarmee een stukje van zichzelf. Er is te zien hoe Mitch en Aisha elkaar steeds minder begrijpen omdat ze beiden op een totaal andere manier met de dood van hun moeder omgaan.

Aisha valt in een zwart gat en zondert zich af. Mitch daarentegen grijpt juist alle kansen aan om de deur uit te gaan en verliest zich in ‘leuke’ dingen doen, uitgaan, drank en seks. Ze raken steeds verder verwijderd van elkaar. Aisha's vrienden proberen haar zo goed en zo kwaad te helpen, maar al snel wordt duidelijk dat ‘hulp’ zich kan manifesteren in onbeholpen botheid of onbegrip.

ROUWKOST doorbreekt het taboe rond rouw en de dood en wordt het rouwproces van jongeren die één van hun ouders verliezen laten zien. Hoe werkt dat, of hoe werkt dat niet? Hoe beïnvloedt de dood je leven, wat blijft er over van je identiteit en hoe kan je de draad weer oppakken?

LET OP: GEBRUIK GEEN EMOTICONS IN HET FORMULIER

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!