Doe mee met deze winactie en maak kans om het lint door te knippen tijdens de officiele opening van Rembrandts Vaandeldrager on Tour!

Bij Kunstlinie is de zoektocht inmiddels gestart: want wie gaat er samen met een speciale gast en de Commissaris van de Koning Flevoland het lint doorknippen tijdens de officiële opening van Rembrandts Vaandeldrager on Tour: Wat Zie Jij? Want als we de bezoeker centraal stellen in onze tentoonstelling, wie kan dit feestje dan beter openen dan een echte Flevolander?

Meedoen!
Vul in het onderstaande formulier in waarom juist jíj of je vriend(in), vader, moeder, neef, nicht, buurvrouw en/of andere bekende dit lint ab-so-luut moet doorknippen. 

De winnaar wordt op vrijdag 26 augustus door Kunstlinie via de mail bekend gemaakt.

Rembrandts Vaandeldrager on Tour: Wat Zie Jij?
Rembrandts Vaandeldrager on Tour: Wat Zie Jij? Is vanaf vrijdag 2 september vanaf 11.00 uur geopend voor publiek en is elke woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Er staan diverse evenementen rondom de tentoonstelling in de planning, welke spoedig bekend zullen worden gemaakt. Houd hiervoor onze website goed in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief.

LET OP: GEBRUIK GEEN EMOTICONS IN HET FORMULIER

Let op: deelnemen aan deze actie is niet meer mogelijk

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!