Op zaterdag 28 september start het Uitfestival in Almere Centrum! Op deze dag zijn er van 12.00 - 17.00 uur verschillende leuke activiteiten te doen door heel het centrum. Ook zijn er op verschillende locaties "specials". Elk plein heeft haar eigen thema en valt er genoeg te zien en te beleven. Kortom een hele dag vol gezelligheid voor jong en oud. 

Plan jouw Uitfestival - Ontdek het programma van Almere Centrum

Specials

DJ's Blockparty by Oko Maison & Now's the Time

Citadel - 17.00 - 23.00 uur

Op zaterdag 28 september organiseren Now’s the Time en Oko Masion een fantastische blockparty in Almere. Geniet vanaf 17:00 uur van de beste hiphop, afro en electronic DJ’s en live optredens. Na 23:00 uur verplaatst de party naar binnen bij Now’s the Time voor een knallende afterparty. Mis het niet!

CKV

Esplanade - 12.00 - 17.00 uur

Kom langs bij de Kunstlinie en geniet van geweldige optredens van CKV op het buitenpodium als onderdeel van hun Open Dag. Mis het niet!

 

Bekijk het programma »
Kunstlinie in Almere Centrum.

Muziekids

De Nieuwe Bibliotheek - 12.00 - 17.00 uur

Ontdek Muziekids op 28 september in de hal van De Nieuwe Bibliotheek! Probeer verschillende muziekinstrumenten uit en laat je creativiteit de vrije loop. Kom langs en maak kennis met de magie van muziek!

Meer UITfestival - Ontdek nóg meer cultuur in Almere Haven en Buiten.

Zondag

Dit hele weekend is het UITfestival in Almere Centrum. Naast deze zaterdag is er ook op zondag een mooi en gevarieerd programma voor kunst- en cultuurliefhebbers!

Orkest

UITfestival Haven

Zaterdag 21 september

Ook dit jaar slaat UITfestival haar vleugels uit over Almere Haven. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer! Zet zaterdag 21 september in je agenda en laat je verrassen.

Bekijk het programma »
Uitfestival Almere Haven 2023

UITFestival Buiten

Zaterdag 21 september

Ook in Almere Buiten wordt het Uitfestival deze zaterdag groots gevierd! Op meerdere plekken in het centrum van Almere Buiten voorzien we cultuurliefhebbers van een mooi en gevarieerd programma en presenteren we het Almeerse kunst- en cultuuraanbod van het komende jaar.

Bekijk het programma »
Uitfestival Almere Buiten 2023

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!