Heb jij de expo van Guntar Braaf al gespot?

Wandel je deze week door Almere Centrum? Stap dan naar binnen bij De nieuwe bibliotheek. In de Almeerse bibliotheek is het werk van Guntar Braaf te zien. De expositie hangt in de bibliotheek tot en met 27 januari. Wees er dus snel bij!

Guntar Braaf is een Almeerse kunstenaar uit Curaçao. De kunstenaar maakt in zijn kunstwerken graag een connectie met zijn Caraïbische achtergrond in combinatie met zijn Almeerse achtergrond. Guntar’s meest geliefde onderwerpen zijn stranden, bergen en bloemen. Deze drie onderwerpen zijn te herkennen in zijn kunst die in De nieuwe bibliotheek Almere Centrum hangt. Zo heeft ‘Een Caribische groet naar Almere’ prachtige tropische bloemen die de skyline van Almere omlijsten. Ook houdt de kunstenaar van de Almeerse kersenbloesem die jaarlijks te aanschouwen zijn in Almere Regenboogbuurt. Deze prachtige bloesem komt meermaals voor in zijn schilderijen.

Guntar Braaf expositie in de nieuwe bibliotheek in Almere Centrum.

De nieuwe bibliotheek in Almere Centrum deelt graag werk van Almeerse kunstenaars. Er zijn geregeld bijzondere exposities te zien. Bezoekje aan de bieb? Check dan ook Het nieuwe filmhuis. Hier bekijk je de mooiste arthouse films. Of houd je van comedy? Er zijn diverse comedy optredens te zien! Door de opening van een tweede filmzaal is er ruimte genoeg.

Guntar Braaf expositie in de nieuwe bibliotheek in Almere Centrum.

Graag up-to-date blijven van de exposities in Almere? Bekijk dan onze expo & tentoonstelling agenda. Meer leuke uitjes in de stad bekijken? Check dan onze volledige agenda of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Guntar Braaf expositie in De nieuwe bibliotheek in Almere Centrum.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!