Enter Almere Haven zoekt vrijwilligers

Enter Almere Haven is op zoek naar vrijwillige manusjes-van-alles, rauwdouwers, creatievelingen, gastvrouwen, gastheren, horecaliefhebbers en promoters! Het nieuwste festival van Almere, geprogrammeerd en geproduceerd door buurtbewoners uit Almere Haven, zoekt op verschillende gebieden vrijwilligers. Naar aanloop van het festival worden verschillende trajecten in gang gezet waarbij bewoners samen bijvoorbeeld aan de aankleding van het festival werken. Iedereen uit heel Almere kan zijn of haar steentje bijdragen aan dit festival. Enter vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni 2020 in drie verschillende wijken in Almere Haven.

Draag jouw steentje bij
Ben je er niet vies van om je kracht in te zetten om spullen van hot naar her te sjouwen? Wil je ervoor zorgen dat de aankleding van het festival er tiptop uitziet? Of wil je iedereen laten weten dat het festival er is? Dan zijn we op zoek naar jou! Draag jouw steentje bij aan een succesvol festival dóór Haven Centrum, De Meenten/Grienden en/of De Wierden/Laren. 
 
Zo draag je jouw steentje bij
Vanaf medio april tot en met juni zijn er verschillende vrijwilligersfuncties die openstaan bij Enter Almere Haven. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers nodig die alleen in het weekend van 6 en 7 juni kunnen komen helpen.

Vrijwillige manusjes - van - alles en rauwdouwers 
Kun jij goed overweg met hamers en spijkers? En ben je er niet vies van om je kracht in te zetten om spullen van hot naar her te sjouwen? Dan is dit iets voor jou! Voor de op- en afbouw van Enter zijn wij op zoek naar vrijwilligers. 

Creatievelingen
Is aankleding helemaal jouw ding? Hou je ervan om creatief bezig te zijn en wil je deze kracht inzetten om het Enter Almere Haven mooi aan te kleden. Dan voel jij je op je plek bij het team van de aankleding. 

Promoters
Om het festival goed onder de aandacht te krijgen bij alle bewoners uit Almere Haven en omstreken, is er promotie nodig. Daar kan het festival jouw hulp goed bij gebruiken. Loop je graag rond in de wijken én wil je tegelijk affiches en folders afleveren? Dan is dit iets voor jou!

Horecaliefhebbers
Hou jij van ouderwetse gezelligheid, lekker eten en drinken? Dan ben jij precies wie het festival zoekt! Tijdens het Enter Almere Haven kunnen wij namelijk heel wat horecahandjes gebruiken. Biertjes tappen, lunch voor de vrijwilligers aan het uitdelen bent, als je er maar voor zorgt dat iedereen geniet van lekker eten en drinken.

Gastvrouw/heer
Ben je gek op mensen en kun je goed vertellen? En wil jij jouw steentje bijdragen aan een tof festival dóór de wijken? Dan ben jij de gastvrouw of gastheer die nodig is op het festival! 

Meld je aan via het formulier op www.enteralmerehaven.nl. Op deze website zijn ook de volledige beschrijvingen van de vrijwilligersvacatures te vinden. 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!