Goede Rede Concerten online met concert Brisk vanaf 15 april

Goede Rede in Almere Haven is een geweldige plek voor klassieke concerten. De akoestiek is heel goed, de zaal is intiem en het podium is groot genoeg voor corona-afstand.  Voor BRISK Recorder Quartet Amsterdam en organist Laurens de Man reden genoeg om hun jubileumconcert ‘Four in One’ wel door te laten gaan, ook zonder publiek. Het concert is door Goede Rede Concerten opgenomen en vanaf 15 april gratis te bekijken. En de uitvoering is mooi geworden!

De vier fluitisten van Brisk staan glunderend op de film. Sinds januari hadden ze nog niet kunnen optreden, en dat in hun 35e jubileumjaar. Het thema van het concert is de Canon met zowel oude als hedendaagse composities. De combinatie van orgel en de vele soorten blokfluiten is wonderschoon. De film staat op de website, Facebook en het YouTube kanaal van Goede Rede Concerten.

Live concerten laten nog even op zich wachten. Maar dan staan er ook heel veel muziek en musici op het programma o.a. Piano Days eind juni en Festival Musique! in juli.
Meer info op www.goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!