Juf Roos komt naar Ally's drive in

SAF presenteert: Ally’s Drive In bij Almere Poort is drie dagen van theater, cabaret en film vanuit de eigen auto. Op zondag 30 augustus om 16:00 wordt de speciaal voor drive-in ontwikkelde voorstelling Juf Roos show voor peuters, kleuters en hun ouders opgevoerd. De voorstelling zal te volgen zijn vanaf het hoofdpodium en twee grote LED schermen van ieder 12 m2.

Gijs en Juf Roos

Juf Roos, met haar vrolijkheid, prachtige zang en haar grappige buurjongen Gijs, bezorgt kinderen tussen de twee en zes jaar elke dag weer veel kijkplezier. Kinderen en ouders en zelfs oma’s en opa’s zingen de vrolijke, bekende Hollandse liedjes elke keer weer uit volle borst mee. 

Er mag getoeterd worden

Ouders worden verzocht om achterin te gaan zitten, de kinderen doen interactief mee. Tijdens Wielen van de Bus vraagt Juf Roos of iedereen met de lichten wil knipperen, toeteren en zwaaien met de ruitenwissers. 

Programmering

Met een muzikale drive in workshop tijdens het inrijden verzorgd door de Almeerse organisatie KleurInCultuur (half uur) en de aansluitende voorstelling van Juf Roos (half uur) verwacht programmeur en organisator Remon Popelier “een hysterisch leuke middag”. Kaarten zijn vanaf vandaag alleen online te bestellen via www.allydrive.in

Cultuurfonds Almere

SAF presenteert: Ally’s drive in kwam tot stand middels de Impulsregeling voor Culturele projecten ten tijde van Corona van Cultuurfonds Almere. “We hadden ieder een eigen idee voor een drive-in concept en werden samengebracht door Cultuurfonds Almere” aldus Remon Popelier. Tijdens voorgesprekken met de Gemeente Almere werd het plan enthousiast ontvangen en ook Prins Bernard Cultuurfonds Flevoland ondersteund het initiatief. Met de start van de kaartverkoop wordt de proef op de som genomen “alleen samen kunnen we Ally’s Drive In een succes maken” aldus Floris Parlevliet van Stichting Almere Film.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!