Kaartverkoop 2turvenhoog festival 2020 start op 20 november!

Heb jij een dreumes, peuter of kleuter? Kom dan naar 2turvenhoog in Almere! In de kerstvakantie presenteert 2turvenhoog samen met Corrosia Theater, Expo & Film een unieke kersteditie van het avontuurlijkste podiumkunstenfestival voor de allerkleinsten.

Van 19 t/m 23 december wordt Corrosia Theater, Expo & Film omgetoverd tot een plek vol avontuurlijke voorstellingen en kunstige installaties. 2turvenhoog presenteert kleinschalige, zintuigprikkelende voorstellingen met dans, muziek en theater voor iedereen van 0 t/m 6 jaar én volwassenen. Ook kun je eindeloos spelen in de beeldende kunstinstallaties. Uiteraard allemaal coronaproof!

Vanwege de coronamaatregelen zijn er maar 30 plekken per voorstelling beschikbaar. Dus wacht niet te lang!

2turvenhoog festival is hèt avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen tussen 0 - 6 jaar én volwassenen. Het biedt een bundeling van voorstellingen die uitdagen, verrassen en ook voor ouders een ware belevenis zijn.

In een intieme setting programmeren wij jaarlijks bijzondere voorstellingen met muziek, dans, mime, theater en zijn er beeldende kunst installaties waar je vooral aan mag komen en in kan spelen. Kinderen en ouders laten wij op een ontspannen manier kennismaken met kwalitatieve podiumkunst. Het festival staat ook altijd bol van de premières, van zowel binnenlandse en buitenlandse voorstellingen.

Coronaproof
Uw belangrijkste vragen over corona beantwoorden via onze website: 2turvenhoog.nl

Kaartverkoop
Kaartverkoop voor Almere start op 20 november via de website van Corrosia Theater, Expo & Film.

En natuurlijk staan we ook dit jaar weer in Haarlem tussen 21 en 23 december! Neem een kijkje op de website voor het 10e jubileumprogramma! Het belooft weer een bijzondere editie te worden in Toneelschuur en Philharmonie Haarlem.

Kaartverkoop start idem op 20 november via de website van de betreffende theater: 
www.toneelschuur.nl
www.theaterhaarlem.nl

2turvenhoog festival 2020 is een samenwerking van Philharmonie Haarlem, Toneelschuur, Corrosia Theater, Expo & Film en Stichting 2+ en wordt mogelijk gemaakt met steun van Gemeente Almere, Provincie Flevoland, Gemeente Haarlem, Janivo, Prins Bernhard Cultuurfonds, de Nolte Stichting, Fonds 21, Fonds Podiumkunsten en VSB Fonds.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!