Sound of Songs festival - Farmyard edition

Dit jaar even anders dan voorheen, maar met dezelfde fijne sfeer. Ultiem genieten bij intiem Sound of Songs Festival. Gezellig kan ook met 1,5 meter afstand. Jazeker! 

Op zaterdag 29 augustus vindt de derde editie van het Sound of Songs festival plaats. Het festival voor muziekliefhebbers waar je een heel weekend voor een prikkie kan kamperen in het groen op Natuurcamping de Kemphaan. In deze onzekere tijden heeft het festival voor een andere maar zeker net zo leuke aanpak gekozen. Bezoekers mogen nog steeds een heel weekend gaan kamperen, maar het festival zelf vindt plaats in de grote open schuur van de Stadsboerderij er tegenover. Omgetoverd tot een sfeervol geheel zoals we van Sound of Songs gewent zijn. Een weekend genieten van de natuur, lekker eten & drinken van lokale aanbieders, fijne muziek en ander vermaak. Voor jong en oud! Early Bird kaarten voor entree bij de Stadsboerderij zijn nu te koop voor €16,99 p.p. en natuurlijk zijn de kinderen t/m 12 ook welkom voor €7,99 p.p. Tot 3 jaar mogen de kids gratis mee. Er zijn in verband met de maatregelen een beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Kampeerplekken zijn deze editie apart te reserveren bij Natuurcamping de Kemphaan zelf, een kortingscode voor de camping krijg je via de mail zodra je je kaartje(s) gekocht hebt. 

Bezoekers zijn op 29 augustus welkom op de Stadsboerderij vanaf 16.00u en het programma start om 16:30u. Met  niemand minder dan Vof de Kunst (duo set van Nol Havens & Ferdi Lancee), The Magic Lantern die het publiek toch komt verblijden vanuit de UK, de moderne folk-songs van host Gitta de Ridder, activiteiten voor de kids plus nog veel meer, belooft het een mooie dag te worden, ongeacht het weer. Pak zelf je stoel of bankje bij de ingang, en creëer je eigen plekje. In de tuin in de zon of onder de overkapping weg van de regen, genieten wordt het zowiezo. 

Ook dit jaar kan het festival niet zonder haar vrijwilligersteam, wil jij daar dit jaar ook bij horen en daarnaast gratis kamperen en het hele festival meemaken?

Aanmelden als vrijwilliger kan via sosfestival.vrijwilligers@gmail.com.

Tickets en meer informatie zijn te vinden op www.soundofsongs.com, het festival is ook te volgen op hun Facebookpagina en Instagram.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!