Tentoonstelling PAPERTRAILS geopend voor publiek

Afgelopen zaterdag opende Kunstlinie de deuren van haar nieuwe tentoonstelling: PAPERTRAILS. Een tentoonstelling waarbij de bezoeker wordt meegenomen in de werelden van kunstenaars Susanna Inglada & Bente Wilms; twee kunstenaars die beide experimenteren met nieuwe tentoonstellingsvormen en je verwonderen met grootste en immense decorstukken. Geen kunst die zich dus laat beperken tot de voorspelbare randen van het papier, maar driedimensionale werelden waar jij zelf doorheen kunt dwalen! 

Susanna Inglada
Susanna zal je versteld laten staan door tedere onderwerpen als het moederschap aan bod te laten komen, maar ook het politieke klimaat, de gelijkheid van vrouwen en de huidige maatschappij zullen je aan het denken zetten. De Spaanse kunstenares verwerkt deze onderwerpen namelijk in prachtige decor achtige stukken waar je als bezoeker doorheen kunt lopen, maar zal je ook verrassen met animaties en niet eerder vertoonde textiel. 
 

Bente Wilms
Dat het leven en alles daaromheen soms één grote chaos is? Dat bevestigt ook Bente met haar werk, waarin ze een surrealistische en alternatieve werkelijkheid laat zien, gebaseerd op alle hedendaagse problematiek. De Brabantse kunstenares reageert hier dan ook op door sprookjesachtige en absurde werelden te creëren, waar knipsels uit de popcultuur niet onopgemerkt blijven. Het kan dan ook zo maar eens zijn dat jij je ineens tussen eenhoorns, bananen ter hoogte van je middel of tussen tekenfiguren bevindt! 

 

Met PAPERTRAILS laat Kunstlinie zien dat kunst zeker niet binnen de lijntjes hoeft te blijven en dat de bezoeker ook onderdeel uitmaakt van nieuwe en surrealistische werelden. 

Herken jij je meer in de kritische blik op de hedendaagse realiteit van Inglada of de surrealistische alternatieve werkelijkheid van Wilms? 

Openingstijden & tickets reserveren
PAPERTRAILS is t/m zondag 8 januari 2023 geopend voor publiek.
Openingstijden: woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Tickets kun je hier reserveren!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!