BonteHond

Sven & Daniël ontdekken cultuur in Almere en zijn deze keer op bezoek bij het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland, BonteHond. 
In deze video zijn zij druk aan het repeteren voor de opkomende theatervoorstelling 'Juffenballet' die vanaf 25 januari in het theater te zien is. 

Gooi Harry Potter, de Heksen van Roald Dahl, Superjuffie en De Luizenmoeder op een hoop en je hebt Juffenballet. Deze beeldende theatervoorstelling is geproduceerd door BonteHond en Maas. Een voorstelling voor de hele familie met veel dans, vette decorwisselingen, humor en af en toe een zielig liedje. 

Voor jeugdtheatergezelschap BonteHond is geen locatie te gek. Zo spelen ze in sjoeke schouwburgen, sjofele voetbalkantines, drukke scholen en zomerse festivals in Almere maar ook in Bangalore. Met zo'n 7 producties per jaar en al deze mooie locaties op haar naam, is BonteHond sinds de geboorte in 2005 flink aan het groeien. 

Naast toffe theaterproducties als Juffenballet, doen ze ook veel aan educatie. En hebben ze een doorlopende leerlijn ontwikkeld: Kunst is Dichterbij dan je Denkt (KIDD). Die kunst in het Almeerse basisonderwijs brengt. 

►Meer weten over BonteHond?
 

Benieuwd wanneer de volgende voorstelling speelt?

Schrijf je in voor de UITmail

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!