Videoreport

Sven & Daniël ontdekken samen cultuur in Almere en gaan bij de verschillende Almeerse culturele instellingen op bezoek. Zo krijgen niet alleen zij, maar ook jij een uniek kijkje achter de schermen bij de tofste voorstellingen van o.a. Robot door Vis à Vis, zomervoorstelling van Suburbia, binnenkijken bij Corrosia en Poppodium de meester. Ook krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de nieuwe bibliotheek en het ARTlab van KLEURinCULTUUR.

Bekijk de video's van... - Klik op het plaatje om de video te bekijken

10 resultaten

CKV

Ontdek samen met Sven & Daniël cultuur in Almere. Deze keer een uniek kijkje achter de schermen bij de Coöperatie Kunstzinnige Vorming Almere, oftewel CKV.

Op bezoek bij CKV

Corrosia

Uit in Almere ontdekt cultuur in Almere! Vandaag is Daniel op bezoek bij Corrosia, dé plek in Almere Haven waar theater, exposities en films samenkomen. Hij danst mee tijdens het Urban Dance Event en krijgt een kijkje achter de schermen.

Op bezoek bij Corrosia

BonteHond

Sven en Daniël gaan op bezoek bij BonteHond en krijgen een uniek kijkje achter de schermen tijdens de repetities van de jeugdtheatervoorstelling Juffenballet. Zo ontdekken ze hoe tof deze voorstelling gaat worden. Vanaf 25 januari te zien in het theater!

Op bezoek bij BonteHond