Videoreport

Sven & Daniël ontdekken samen cultuur in Almere en gaan bij de verschillende Almeerse culturele instellingen op bezoek. Zo krijgen niet alleen zij, maar ook jij een uniek kijkje achter de schermen bij de tofste voorstellingen van o.a. Robot door Vis à Vis, zomervoorstelling van Suburbia, binnenkijken bij Corrosia en Poppodium de meester. Ook krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de nieuwe bibliotheek en het ARTlab van KleurInCultuur.

Bekijk de video's van... - Klik op het plaatje om de video te bekijken

1 t/m 9 van 10 resultaten

CKV

CKV

Ontdek samen met Sven & Daniël cultuur in Almere. Deze keer een uniek kijkje achter de schermen bij de Coöperatie Kunstzinnige Vorming Almere, oftewel CKV.

Op bezoek bij CKV

Corrosia

Corrosia

Uit in Almere ontdekt cultuur in Almere! Vandaag is Daniel op bezoek bij Corrosia, dé plek in Almere Haven waar theater, exposities en films samenkomen. Hij danst mee tijdens het Urban Dance Event en krijgt een kijkje achter de schermen.

Op bezoek bij Corrosia

BonteHond

BonteHond

Sven en Daniël gaan op bezoek bij BonteHond en krijgen een uniek kijkje achter de schermen tijdens de repetities van de jeugdtheatervoorstelling Juffenballet. Zo ontdekken ze hoe tof deze voorstelling gaat worden. Vanaf 25 januari te zien in het theater!

Op bezoek bij BonteHond

KleurInCultuur

KleurInCultuur

Uit in Almere ontdekt cultuur in Almere! Vandaag zijn Sven & Daniel bij KleurInCultuur op bezoek. Ze draaien mee op het leerorkest op basisschool de kraanvogel. En nemen een kijkje bij het Artlab dat je kunt vinden onder Station Muziekwijk.

Op bezoek bij KleurInCultuur

Poppodium de meester

Poppodium de meester

Sven en Daniel ervaren hoe gezellig het is bij Poppodium de Meester. Vanavond draait Ben Liebrand plaatjes en het wordt erg laat en gezellig. Ook interviewen ze Stefan, de marketing manager bij de Meester en ontdekken wat er verder in de agenda staat.

Op bezoek bij Poppodium de Meester

Uitfestival Almere

Uitfestival Almere

Van 27 t/m 29 september 2019 was het Uitfestival Almere. Hét festival waar Sven & Daniël cultuur ontdekken en waar instellingen, theatergroepen en organisaties laten zien wat zij in huis hebben, en wat er de rest van het jaar op het programma staat.

Op bezoek bij het Uitfestival Almere

De nieuwe bibliotheek

De nieuwe bibliotheek

Ontdek samen met Sven & Daniel cultuur in Almere. Deze keer krijgen zij een uniek kijkje achter de schermen bij de nieuwe bibliotheek stad. In deze bieb is er veel meer te doen dan boeken lenen. Ga naar de film, escape de hackerroom, voorstelling en meer.

Op bezoek bij de nieuwe bibliotheek

Kunstlinie Almere Flevoland

Kunstlinie Almere Flevoland

Ontdek samen met Sven & Daniel cultuur in Almere. Deze keer een uniek kijkje achter de schermen bij de preview night in Kunstlinie Almere Flevoland, KAF en krijgen hier een uniek kijkje van het programma 2019-2020.

Op bezoek bij KAF

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!