Theatergroep Suburbia

Theatergroep Suburbia speelt ieder jaar de zomervoorstelling op Stadslandgoed de Kemphaan. Het is een complete avond uit met voorafgaand aan de voorstelling een inleiding, je kunt aanschuiven bij het Zweedse diner en tijdens de voorstelling zit je heerlijk buiten, maar wel overdekt. 

In de zomer van 2019 speelde Theatergroep Suburbia de Zweedse klassieker 'De nacht, de moeder van de dag'. 

Tijdens de voorstelling zit het publiek om het speelvlak heen, vliegen er decorstukken om je oren en komt er zelfs een auto binnenrijden! 

Vandaag is de verjaardag van David, de jongste zoon van het gezin. Tevens ook de meest luie van het gezin, wat hardwerkende broer razend maakt! De familie woont in een hotel dat op het randje van faillissement staat. Red vader het om optijd de rekeningen te betalen? En wat is dat merkwaardige hoestje van moeder toch? In de voorstelling staan alle familieleden aan de vooravond van onomkeerbare veranderingen in hun levens. 

Ook in de zomer van 2020 zal Suburbia weer een buitenvoorstelling op het idyllische landgoed spelen. Maar voordat dat zover is, kun je eerst nog genieten van de monoloog Judas, waarin Judas eindelijk zíjn kant van het verhaal vertelt over het verraad van Jezus. De voorstelling is op 6 en 14 februari te zien in Kunstlinie Almere Flevoland.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!