Theater en Toneel

Herman - Stefan de Walle & Eva van der Gucht e.a.

Wat doe je als je partner je na 26 jaar huwelijk aan de kant zet voor een ander? Het overkomt Herman in deze tragikomedie over een midden vijf…

Wat doe je als je partner je na 26 jaar huwelijk aan de kant zet voor een ander? Het overkomt Herman in deze tragikomedie over een midden vijftiger, gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc van Bree. Als vader van twee volwassen kinderen leidt hij een rimpelloos leven totdat Annelies, zijn nogal sturende vrouw, hem verlaat en hij zichzelf moet zien te redden. Wie is Herman zonder haar? En hoe struikelt hij door het leven als onwennige vrijgezel én als zoon van een moeder die langzaam de grip op de werkelijkheid verliest? Met vallen en opstaan leert hij zijn leven weer vorm te geven en stort hij zich in avonturen waar hij tot zijn eigen verbazing heelhuids uit komt. Al snel blijkt Herman ondanks – of misschien wel dankzij – alle tegenslag een veel leuker mens dan hij tijdens zijn huwelijk was. ‘Herman’ wordt gespeeld door onder anderen topacteurs Stefan de Walle en Eva van der Gucht.  

script: Peter de Baan en Bart van den Donker, naar het boek van Marc van Bree | regie: Peter de Baan | spel: Stefan de Walle, Eva van der Gucht e.a. 

Wanneer

  • Zaterdag 30 maart 2024 om 20.30 uur

Prijzen

  • € 27,50

Locatie

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!