Workshop

Fermenteren van groenten

Fermenteren van groente is een lekkere en makkelijke manier om de houdbaarheid van voedsel te verlengen. Jim de Groot wil door middel van (h)eerlijk eten de verbinding tussen mens en ecosysteem versterken. Hiervoor gebruikt hij micro-organismen die helpen bij het natuurlijke proces van fermentatie. Op natuurlijke wijze maak je zo voedsel lang houdbaar en de micro-organismen zijn ook nog eens gezond voor de darmflora.

Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kom je meer te weten over de plek van de voorstelling, de biologisch-dynamische Stadsboerderij Almere én over duurzaam groenten verbouwen én eten tijdens één van de inleidingen.

Kom je ook naar één van de (boeren)praatjes in de appelboomgaard op het erf van de stadsboerderij! Elke zondag is er een andere, gratis toegankelijke inleiding!

Wanneer

  • Zondag 21 juli 2024 om 13.30 uur

Locatie

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!