Cultureel festival
Tip

Diwali Festival

Op 28 oktober wordt Diwali op de Esplanade gevierd met bollywood muziek/dans optredens, kunstenaars, expositie, modeshow en eindshow met vuurwerk.  

De vuurwerkshow start om 20:30 en heet ook wel een 'Pyro Musical'. Een pyromusical geeft een extra dimensie aan vuurwerk. In een pyromusical wordt de vuurwerkshow geprogrammeerd op muziek, die precies synchroon loopt met de vuurwerkeffecten. Deze combinatie van muziek en vuurwerk is de specialiteit van Diwali Festival. De impact op het publiek is enorm!

In samenwerking met onze vuurwerkproducenten werken we aan duurzaam, milieuvriendelijk vuurwerk en special effects. Hiervoor gebruikt Diwali een nieuwe productiemethode die alle zware metalen vervangt door milieuvriendelijke grondstoffen. Zonder kwaliteitsverlies in kleur of geluid! Zo kan Diwali ruimschoots voldoen aan de normen op het gebied van CO2 en emissie. Bovendien heeft Diwali plastic vervangen door recyclebaar karton. Doordat de organisatie zorgvuldig opruimt en onze de restanten recycled, is er vrijwel geen restafval na de vuurwerkshows.

Wanneer

  • Zaterdag 28 oktober 2023 13.00 - 21.00 uur
zaterdag 28 oktober

Locatie

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!