Filmlocaties in Almere

Wat te doen in Almere? Ga naar de film! Het aanbod is eindeloos. Of je nu op zoek bent naar blockbusters, klassiekers, kinderfilms of documentaires. Blijf hier op de hoogte van verschillende acties en films bij de filmhuizen in Almere.

Wij hebben een aantal locaties in Almere op een rijtje gezet. Maak er een date van en neem plaats bij het gezellige Corrosia Café ROEST of ga naar Kinepolis voor de klassieke filmervaring met een grote bak popcorn. Wist je dat er een Drive In bioscoop in Almere komt? Blijf hier op de hoogte. Meer weten over de verschillende filmlocaties in Almere? Scrol naar onder voor meer informatie!

Kinepolis

Natuurlijk kun je voor de nieuwste films ook terecht bij Kinepolis. Je bekijkt hier niet alleen de nieuwste films, maar ook verschillende documentaires, ballet,- en operavoorstellingen. 

Ook zijn er regelmatig leuke evenementen waar je aan deel kunt nemen zoals de bier, burgers en blockbusters, ladies night, kidsweekend, film marathons, premieres en nog veel meer leuke filmacties! 

Corrosia Theater, Expo & Film

Bij Corrosia Theater, Expo & Film zijn er meerdere momenten om naar de film toe te gaan. Zo kun je op vrijdag op twee momenten een film bekijken, zijn er speciale ‘kroost’ films en worden en documentaires gedraaid.

Iedere vrijdagmorgen om 11.00u kun je bij Corrosia Theater, Expo & Film kijken naar een broodje film. Met broodje Film ga je eerst om 11.00 uur de bioscoop in en daarna naar Café ROEST van Triade Flevoland voor een broodje van de dag en koffie, thee, melk of karnemelk.

De Kroost films worden vaak op woensdag en zaterdagmiddag gedraaid. 

De nieuwe bibliotheek

Het Nieuwe Filmhuis in De Nieuwe Bibliotheek is één van de jongste filmhuizen van Nederland. In de moderne zaal worden vier keer per week de nieuwste arthouse films gedraaid. Zo kun je hier op dinsdag avond, woensdag ochtend, vrijdag avond en zaterdagmiddag terecht.

In de schoolvakanties worden er kinderfilms gedraaid en er zijn regelmatig reprises van eerder vertoonde kassuccessen.
Wist je dat er bij de nieuwe bibliotheek ook regelmatig cursussen en workshops worden gegeven op het gebied van film en filmeducatie? 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!