Almere Centrum trapt het UITfestival af! Zaterdag 23 en zondag 24 september is er op diverse pleinen in Almere Centrum van alles te doen en te beleven. Van muziek- en dansoptredens tot een heuse Fantasy Parade en platenmarkt. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van cultuur in Almere Centrum! 

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen, is er meer: het UITfestival gaat het weekend erna gewoon door! Op zaterdag 30 september in Almere Haven en zondag sluiten we dit culturele event af in Almere Buiten.

Plan jouw UITfestival! - Ontdek het programma in Almere Centrum.

Meer UITfestival - Ontdek nóg meer cultuur in Almere Haven én Buiten.

Uitfestival Haven

Zaterdag 30 september

Ook dit jaar slaat UITfestival haar vleugels uit over Almere Haven. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer! Zet zaterdag 30 september in je agenda en laat je verrassen.

Bekijk het programma »

Uitfestival Buiten

Zondag 1 oktober

In Almere Buiten wordt het culturele event afgesloten en dat wordt groots gevierd! Op meerdere plekken in het centrum van Almere Buiten voorzien we cultuurliefhebbers van een mooi en gevarieerd programma en presenteren we het Almeerse kunst- en cultuuraanbod van het komende jaar.

Bekijk het programma »

Meer inspiratie

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!