We sluiten op zondag 29 september het Uitfestival in Almere Centrum feestelijk af. Op verschillende pleinen is er van alles te doen. Van te gekke muziek- en dansoptredens tot een heel kidsplein vol leuke activieiten.

Plan jouw Uitfestival - Ontdek het programma van Almere Centrum!

Specials

Familievoorstelling "Van Toen tot Ooit"

Forum - 13.30 uur

Het Cultuurhuis en het Erfgoedhuis presenteren een muzikale familievoorstelling die door de stad reist en de geschiedenis van Almere tot leven brengt. Geschreven door Anna Bos, geregisseerd door Dick Schaar, en met muziek van Miranda Melger.

In de voorstelling vindt de jonge Sam een magisch boek en duikt met een verhalenverteller en twee acteurs het verleden in. Het publiek reist door de tijd, van de Neanderthalers tot in de toekomst. Deze leerzame en vermakelijke voorstelling biedt historie, theater en live muziek voor jong en oud.

Artiesten bio Catarina Rodrigues

Belfort - 15.00 uur

Catarina maakt gevarieerde liedjes over alledaagse onderwerpen zoals liefde, liefdesverdriet, persoonlijke groei en mentale gezondheid. Met haar unieke stem en eerlijke teksten weet ze mensen te raken en mee te nemen in haar verhaal. Om 15.00 uur treedt ze op het belfort op.

Elnara Muermans en Grandi Piccoli

De Diagonaal - 14.45 uur

Onder leiding van Elnara Muermans zingen jonge zangers en zangeressen wereldmuziek in diverse talen en leren dansmoves van Sabine Bulder. Ze krijgen muziektheorie om snel noten te lezen.

Meer UITfestival - Ontdek nóg meer cultuur in Almere Haven en Buiten.

Uitfestival Haven

Zaterdag 21 september

Ook dit jaar slaat Uitfestival haar vleugels uit over Almere Haven. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer! Zet zaterdag 21 september in je agenda en laat je verrassen.

Bekijk het programma »
Uitfestival Almere Haven 2023

Uitfestival Buiten

Zaterdag 21 september

Ook in Almere Buiten wordt het Uitfestival deze zaterdag groots gevierd! Op meerdere plekken in het centrum van Almere Buiten voorzien we cultuurliefhebbers van een mooi en gevarieerd programma en presenteren we het Almeerse kunst- en cultuuraanbod van het komende jaar.

Bekijk het programma »
Uitfestival Almere Buiten 2023

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!