Op zaterdag 23 september start het UITfestival in Almere Centrum! Op deze dag zijn er van 12.00 - 17.00 uur verschillende leuke activiteiten te doen door heel het centrum. Ook zijn er op verschillende locaties "specials". Elk plein heeft haar eigen thema en valt er genoeg te zien en te beleven. Kortom een hele dag vol gezelligheid voor jong en oud. 

Plan jouw UITfestival! - Ontdek het programma in Almere Centrum.

Nog meer gezelligheid

Er vindt een spirituele markt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur bij de Zadelmarktstraat. Aan de Hospitaaldreef worden diverse Graffiti workshops georganiseerd van 10.00 - 16.30 uur. Ten slotte begint om 12.00 uur ook de betoverende Fantasy Parade bij het Stationsplein, die door het centrum zal trekken. Mis deze bijzondere gebeurtenissen niet!

Meer UITfestival - Ontdek nóg meer cultuur in Almere Haven en Buiten.

Zondag

Dit hele weekend is het UITfestival in Almere Centrum. Naast deze zaterdag is er ook op zondag een mooi en gevarieerd programma voor kunst- en cultuurliefhebbers!

Orkest

UITfestival Haven

Zaterdag 30 september

Ook dit jaar slaat UITfestival haar vleugels uit over Almere Haven. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer! Zet zaterdag 30 september in je agenda en laat je verrassen.

Bekijk het programma »

UITFestival Buiten

Zondag 1 oktober

In Almere Buiten wordt het culturele event afgesloten en dat wordt groots gevierd! Op meerdere plekken in het centrum van Almere Buiten voorzien we cultuurliefhebbers van een mooi en gevarieerd programma en presenteren we het Almeerse kunst- en cultuuraanbod van het komende jaar.

Bekijk het programma »

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!