Almere Haven is het oudste stadsdeel van Almere mét karakter. Cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! Almere Haven herbergt een bloeiende artistieke gemeenschap en biedt tal van culturele evenementen en activiteiten. Galerieën laten lokale kunstenaars schitteren, terwijl podia ruimte bieden aan muzikale en theatrale uitvoeringen. 

Goede Rede Concerten

Goede Rede Concerten zit gevestigd in de oudste kerk van Almere, Goede Rede. Hier geniet je van traditioneel klassiek, maar ook modern klassiek met lijntjes naar volksmuziek, jazz, pop en muziek uit andere culturen. Met optredens van professionele musici en goede amateurs, van gevestigde namen en aankomend talent.

Ga naar Goede Rede Concerten »

Corrosia Theater, Expo & Film

Corrosia Theater, Expo & Film is het centrum van kunst in Almere met kunst aan de muur en kunst in de schappen. Het kunstencentrum biedt een avontuurlijk en toegankelijk programma, van beeldende kunst, dans, theater en muziek tot film, debat en literatuur.

Ga naar Corrosia »
Corrosia

De Nieuwe Bibliotheek

Welkom bij de bibliotheek in Almere Haven! Hier kun je heerlijk in alle rust verdwijnen in de bladzijden van een goed boek, surfen op het internet op de computers, of gebruik maken van de handige print- en kopieerfaciliteiten. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben zij ook een gezellige leestafel en comfortabele werk- en studieplekken voor je klaarstaan!

Ga naar De Nieuwe Bibliotheek »

Anita Neve Galerie

De galerie is gespecialiseerd in toegankelijke fine art fotografie en biedt afgestudeerden van de Nederlandse kunst- en fotografieopleidingen en andere geselecteerde talenten een portal voor het tonen van hun werk. Als je op zoek bent naar werk dat bij jouw interieur past, bepaalde stijl heeft of van een specifieke fotograaf ben je hier op de juiste plek.

Bezoek de galerie »

Bekijk wat er te doen is - In Almere Haven

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!