Verlies jezelf in de wereld van cultuur, waar Almere Poort bruist van creativiteit en ontdekkingen! Van de theatervoorstellingen van Vis à Vis tot de nieuwe concertlocatie bij Podium Poort. Laat je verrassen, verwonderen en omarm de culturele schatten die dit stadsdeel te bieden heeft. Want waar cultuur bloeit, daar bruist het leven.

Podium Poort

Podium Poort is de nieuwe intieme concertlocatie gevestigd in het "flapjeshuis" in Almere Poort. Deze bijzondere locatie biedt een podium aan muzikanten, creatievelingen en mensen binnen de wereld van kunst en cultuur. 

Ga naar Podium Poort »

Theatergezelschap Vis à Vis

Theatergezelschap Vis à Vis speelt haar openluchtvoorstellingen op een vaste vestiging bij het Almeerderstrand. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Ga naar Theatergezelschap Vis à Vis »

Bekijk wat er te doen is - In Almere Poort

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!