Welkom in Almere Buiten, waar cultuur en avontuur hand in hand gaan! Dit levendige stadsdeel biedt een schat aan culturele ervaringen en activiteiten voor alle leeftijden. Laat je verrassen door de diverse culturele scène die dit stadsdeel te bieden heeft.

Cultuurhuis Almere Buiten

Voor kunstenaars, cultuurmakers en andere partijen, grotendeels uit Almere Buiten, is er ruimte om activiteiten te ontwikkelen. Dus wil je bijvoorbeeld een try-out voorstelling, een concert of workshop geven dan kan dat in Cultuurhuis Almere Buiten.

Ga naar Cultuurhuis Almere Buiten »
Cultuurhuis Almere Buiten. Muziek, expo, theater en meer.

Nieuw Podium Klassiek Almere

Laat je meevoeren op een muzikale reis, variërend van tijdloze klassieke stukken tot de levendige klanken van hedendaagse pop, jazz en wereldmuziek. Het aanbod is net zo divers als het publiek zelf, waardoor iedereen de kans krijgt om te genieten van prachtige muziek in een unieke sfeer.

Maar dat is nog niet alles! Naast de betoverende concerten organiseert 'NPKA' ook meeslepende masterclasses en muziekdagen. Duik dieper in de wereld van muziek, leer van de experts en laat je eigen muzikale passie opbloeien.

Ga naar NPKA »

Erfgoedhuis Almere

Erfgoedhuis Almere is een initiatief van de gemeente Almere, en biedt lezingen, tentoonstellingen, kinderactiviteiten en lessen voor het basis- en voortgezet onderwijs en nog veel meer. Je kunt Erfgoedhuis Almere ook wel omschrijven als een ontmoetingsplek voor iedereen!

Ga naar Erfgoedhuis Almere »

Almere Jazz Concerts

Jazzliefhebbers opgelet! Geniet elke maand van jazzmuziek bij Almere Jazz Concerts. Ton Eusterbrock, Theo Liems en Delbert Bernabela hebben een passie en liefde voor jazzmuziek en dat willen zij graag overbrengen aan andere jazz-lovers.

Ga naar Almere Jazz Concerts »

Cultuurdome

Bij Cultuurdome vind je het hele jaar door Almeerse cultuur, van en voor iedereen en het is dé broedplaats voor alle creatievelingen voor o.a. dans en eduactie, mode en street-art, fotografie en beeldende kunst!

Ga naar het Cultuurdome »

De Nieuwe Bibliotheek

De nieuwe bibliotheek in Almere Buiten verwelkomt iedereen! Of je nu een boek wilt lenen, een middagje wilt studeren, of gebruik wilt maken van de computers, je bent altijd van harte welkom.

Ga naar De Nieuwe Bibliotheek »

Bekijk wat er te doen is - In Almere Buiten

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!