De première van voorstelling Oedipus

Wij mochten naar de première van de nieuwste voorstelling van Theatergroep SubSub: Oedipus. Geïnspireerd op het eeuwenoude Griekse stuk van 428 jaar voor Christus, in een modern jasje. Over identiteit, roots, keuzes maken en het lot. Een must-see! 

Een klassieker 

Oedipus is echt een leuke voorstelling. Het is actueel en zet je aan het denken. Maar wel met een flinke dosis humor. Het stuk is ook gewoon heel leuk en grappig. Op meerdere momenten kan je goed lachen en blijft het niet stil in de zaal. Het toffe aan de voorstelling is dat alles op het podium gebeurt. Dus ook alle decorwissels zie je voor je neus gebeuren. 

Nieuwsgierig? Deze voorstelling is t/m 22 april 2023 te zien, in de Voetnoot.

Over Oedipus

Wie ben je echt en wat vormt je? Zijn dat je roots? Je gender? Je karakter? Je omgeving? In hoeverre heb je invloed op wie je echt bent en wat je vormt? Het zoeken en vinden van je identiteit in je tienerjaren, verloopt allesbehalve vlekkeloos. Je wordt in deze periode hyperbewust van jezelf, je lichaam, denkwijze, gevoelswereld, achtergrond en wensen. Dit alles, kan je ook nog eens super onzeker maken.

Soms kun je je anders voelen dan anderen, soms doe je je anders voor dan wie je werkelijk bent. Daar komt bij dat je niet altijd je op dezelfde manier kan gedragen, op school ben je anders dan thuis, op je werk of bij je oma. Wie ben je echt?

Met Oedipus ga je op zoek naar datgene wat je identiteit vormt en hoe je jezelf verhoudt tot je omgeving. Want wie wil je zijn en kan je eigenlijk wel zijn wie je bent, wanneer of waar voel je je thuis? En wanneer ben je thuis bij jezelf?

Meer inspiratie!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!