Festivalagenda

Ben jij op zoek naar de leukste festivals in Almere voor deze zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres! Van met je tenen tussen het zand op Strandfestival ZAND tot aan stampen, dansen en zingen op het gezellige Summerpark Festival. Voor jong en oud en van dansen tot meezingen, er is voor ieder wat wils! Ontdek de gezelligste festivals in Almere. 

Net bevestigd

►Strandfestival ZAND

Zaterdag 22 augustus 2020
Zing mee met de gezelligste artiesten van Nederland op het Almeerderstrand. Met Kraantje Pappie, Snelle, Krezip en Kensington kun je de hele dag meezingen op de meest bekende hits. Dit zijn de eerste vier namen die bekend zijn gemaakt. Wij zijn benieuwd wie er nog meer komen!

►Almere Haven Festival

4, 5 en 6 september 2020
Tijdens het Almere Haven Festival kun je drie dagen genieten van muziek, kunst, wijn, hapjes en nog veel meer. Struin over de kunstmarkt, geniet van bijzonder wijntje op het wijnfestival of proef heerlijke hapjes en bieren bij de proeverijen. Ook kun je meevaren op een Almeerse Botter en nieuwe kunst scoren op de kunstmarkt.

Waarschijnlijk dit jaar weer te zien!

►Summerpark Festival

Zon, strand, feest en hele goeie muziek, dat is Summerpark Festival op het Almeerderstrand! Hèt perfecte festival om gezellig met je hele vriendengroep naar toe te gaan.

►Free Festival

Lekker stampen met je maten, dat is Free Festival op het Almeerderstrand! Hardcore, Hardstyle, Uptempo en Feestyle, er is voor ieder wat wild op het Free Festival!

►Patterns Festival

Ooit begonnen als een uitdehand gelopen BBQ, nu een super gezellig feestje! Vier het weekend bij Patterns Festival door je ‘daily patterns’ te doorbreken. Dans tot in de late uurtjes op de meest swingende beats. 

►Nickelodeon Festival

Kinderen kunnen hun grootste helden ontmoeten op het Nickelodeon Festival. Ga op meet & greet en bekijk de leukste optredens. Maak een rondje in het reuzenrad of op de unicorn rodeo en de hele dag is er van alles te doen. 

►Uitfestival Almere

Ben jij gek op theater, muziek en kunst? Dan ben jij bij het Uitfestival Almere aan het juiste adres! Ontdek nieuwe bandjes bij Popronde Almere, laat je verrassen door straattheater, loop mee in de Fantasy Parade en nog veel meer!  

►Groentesoep Festival

Net zoals Groentesoep bestaat het Groentesoep Festival uit diverse ‘groene’ ingrediënten. Mix de ingrediënten dans, muziek, creatieve markt, straattheater, foodtrucks, ‘Skere Klere in Almere’, ambachten en nog veel meer door elkaar. En er ontstaat het Groentesoep Fesitval! 
 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!